Workshop Conflicthantering voor Vrijwilligers


Hoogeveen-(20-02-2024)Heb je wel eens te maken met lastige situaties in je vrijwilligerswerk waarbij goede communicatie en inzicht essentieel zijn? Wil je meer leren over hoe je conflicten constructief kunt aanpakken en samenwerking kunt bevorderen?

Dan is onze interactieve workshop over conflicthantering perfect voor jou. Deze vindt plaats op dinsdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur in De Zuiderbreedte in Hoogeveen.
Ontdek praktische tips en strategieën die je direct kunt toepassen in je dagelijkse activiteiten als vrijwilliger. Of je nu coördinator, begeleider, maatje of bestuurslid bent, deze workshop is voor iedereen die waarde hecht aan zijn of haar vrijwilligerswerk.

In de workshop proberen we aan te sluiten bij de leerbehoefte van de deelnemers. Er is ook ruimte om ervaringen te delen met vrijwilligers uit andere functies en te leren van elkaar. De trainer werkt onder andere als teamcoach in verschillende organisaties en is actief als vrijwillige buurtbemiddelaar.

Wacht niet tot conflicten escaleren, maar investeer in vaardigheden die juist samenwerking bevorderen.

Aanmelden kan tot 29 februari via www.vrijwilligershoogeveen.nl/colleges of bel naar 0528 278 855 (receptie SWW). Het Vrijwilligerscollege vindt plaats op dinsdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur in De Zuiderbreedte in Hoogeveen.