Wandelen naar het dak van Drenthe

Hoogeveen-(26-04-2024)Ga op zondag 28 april de uitdaging aan en loop mee op de VAM berg naar het dak van Drenthe. Door mee te lopen, sponsor je het Toon Hermans Huis in Hoogeveen (THHD), het centrum voor Leven met en na kanker.

Wandelen voor Leven met en na kanker
Voor de derde keer wordt de VAM Ventoux Loop gehouden, dit jaar op zondag 28 april. Starten kan tussen 09,00-15.00 uur bij de (voorheen) kiosk Het Blinkerdje, Vamweg 5 in Wijster. Het Drents Landschap heeft drie prachtige wandelroutes van diverse afstanden uitgezet van 5, 10 en 15 km. Een leuke uitdaging voor een goed doel.

Er zijn 2 kraampjes voor een kopje koffie of thee en een belegd broodje. Honden zijn welkom mits ze zijn aangelijnd.

Elk jaar lopen of fietsen duizenden mensen de Mont Ventoux in Frankrijk op. Ook dit jaar reist een team van het THHD naar Frankrijk om mee te doen aan dit bijzondere evenement, het ‘Groot Verzet tegen Kanker’. Dichter bij huis en met een knipoog naar de bekende berg in Frankrijk organiseren we de VAM Ventoux Loop naar het dak van Drenthe. Het doel van beide evenementen is hetzelfde: ondersteuning bieden aan mensen die geconfronteerd worden met kanker.

Het THHD helpt mensen om hun leven met en na kanker weer op te pakken. Het is een plek waar je buiten de medische wereld in een ongedwongen sfeer je verhaal kunt vertellen, waar je je zorgen over de toekomst kunt delen. Je vindt er een luisterend oor of contact met ‘steungenoten’.

Om ons werk te kunnen blijven doen, heeft het THHD financiële steun nodig. Daarom organiseren we deze mooie wandeltochten naar de top van de VAM berg. Aanmelden voor de VAM Ventoux Loop 2024 in Wijster kan via thhd.nl of op de dag zelf. Voor € 5,- per persoon loop je al mee. Zo kun je werkelijk iets doen aan hulp bij kanker.