Voor alle 65 plussers in Elim een feestje


ELIM – Stichting EVA voor de ouderen vindt het tijd voor een hartverwarmende bijeenkomst in het sfeervolle Elims Eethuus. Op donderdag 20 juni staat er een speciale middag gepland voor alle 65-plussers uit Elim. Onder het thema “Samen” nodigen we u uit voor een gezellige maaltijd en muziekmiddag die belooft zowel uw smaakpapillen als uw muzikale zintuigen te prikkelen. Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom en zullen we de middag starten met een heerlijke complete maaltijd. Verwacht een smakelijk voorafje, gevolgd door een hoofdmaaltijd met een keur aan verse groentes, goudbruine aardappeltjes, sappig vlees en een zoet toetje om het af te ronden.

Na de maaltijd is het tijd voor vermaak. De groep L.E.U.K zal optreden met een repertoire van geliefde Nederlandstalige hits, zowel klassiekers als moderne nummers. Bekend om hun vermogen om van elk evenement een feest te maken, zal L.E.U.K u zeker aan de polonaise krijgen.

Voor iedereen die geen deel uitmaakt van EVA, is aanmelden mogelijk via het telefoonnummer 06-44318640. Mis deze kans niet om samen te eten, samen te zingen en samen te genieten van een onvergetelijke middag in Elim. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!