Vereniging voor volksvermaak een gezellige kerstmarkt in en om het dorpshuis in Nieuweroord

Nieuweroord-(08-11-2023) Ho Ho Ho….Dit jaar doen ze het anders in Nieuweroord…in plaats van dat er vervoer geregeld gaat worden naar een Kerstmarkt in Duitsland  halen ze dit jaar de kerstmarkt naar het dorp.
En dat allemaal op zaterdag 16 december, van 17:00 tot 21:00 uur organiseert de Vereniging voor volksvermaak een gezellige kerstmarkt in en om het dorpshuis in Nieuweroord. Na de eerst oproep hebben zich al groot aantal lokale ondernemers om hun producten te promoten en/of verkopen aangemeld om op deze sfeervolle markt te komen staan.

Maar als je ook bijvoorbeeld creatief bent en je breisels/ kooksels/ brouwsels/ sieraden/ kunstwerkjes/ cadeautjes/ kerstknutsels van welke aard dan ook wilt aanbieden, dan mag je een kraampje/tafel aanvragen.

De enige tegenprestatie die de V.v.V. vragen is om je eigen plekje én jezelf zo “kersterig” mogelijk aan te kleden en een klein cadeautje mee te nemen voor het rad van fortuin.
Opgeven kan bij Mieke via een mail nieuweroordvvv@gmail.com of app (0646232434). Voorzien van naam, contactgegevens en het product waarmee je wilt gaan staan!
Foto: Pixabay