Talentenjagers creatief bezig voor de KlimaatKermis

Hoogeveen-(31-05-2024) De talentenjagers  waren vandaag creatief bezig voor de KlimaatKermis a.s. 15 juni ter hoogte van de Tamboer.
Dit is voortgekomen uit een spontane samenwerking tussen de gemeente en talentenjagers in het kader van duurzaamheid en het klimaat.

Een aantal groepen is enthousiast gemaakt om rond de thema’s “duurzaamheid en klimaat” te gaan tekenen om het beeld van de talentenjagers de thema’s op een creatieve manier te vertalen op papier, dit onder leiding van Edwin Keimpema.

Edwin, een geboren talent van 21 jaar heeft het tekenen in zijn DNA, zijn handtekening is overal in Hoogeveen te vinden.
Edwin is momenteel werkzaam als grafisch vormgever bij Joy reclame in Hoogeveen.
De talentenjagers duidelijk geïnspireerd door zijn werk gingen met veel enthousiasme en  concentratie aan de slag

Hoe mooi is het dat jong talent op creatieve wijze leert nadenken over serieuze onderwerpen zoals het klimaat en duurzaamheid en dit te kunnen vertalen in hun creativiteit, waar dus ook bijzonder talent in ontdekt kan worden. En hun talent kunnen inzetten om hun talent te laten zien.

Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat van de tekeningen kom dan gezellig op 15 juni tussen 10.00 en 15.00 naar de KlimaatKermis

Verslag en foto’s: Paula Bansema