Succesvolle deelname Wolfsbos aan Cascaderun 2024 

Hoogeveen-(23-04-2024)Op 21 april hebben leerlingen en medewerkers van Wolfsbos meegedaan aan de Hoogeveense Cascaderun.
Joe van den Berg kwam als eerste jongen over de finish in een supersnelle tijd van 00.32.07 minuten.
Vrij snel daarna al kwam de snelste dame van Wolfsbos, Tara Benjamins, binnen in een tijd van 00.36.10 minuten. Met haar geweldige tijd werd ze 4e van de jeugdcompetitie. Al met al een zeer geslaagde middag. Iedereen ging moe, maar zeer voldaan naar huis. Alle deelnemers waren trots op hun gelopen race.
  

Gezonde school
Roelina Zwiers, docent Lichamelijke Opvoeding (LO), coördinator Gezonde School en coördinator Cascaderun Wolfsbos, vertelt enthousiast: “Elk jaar is het streven van de school om zoveel mogelijk leerlingen en medewerkers enthousiast te maken om mee te doen aan de Cascaderun. Dit jaar deden er ruim 100 deelnemers mee van Wolfsbos. Geweldig! 

Wolfsbos betaalt het inschrijfgeld voor zowel leerlingen als medewerkers, daar zijn we ontzettend blij mee. Als school vinden wij het belangrijk dat leerlingen en medewerkers in een veilige, gezonde en uitdagende omgeving met elkaar samenwerken. We stimuleren onze leerlingen om bewuste keuzes te maken voor een gezonde leefstijl. Voldoende bewegen is daarbij essentieel. De Cascaderun past dan ook helemaal in het plaatje van de Gezonde School. Bovendien is het voor onze leerlingen een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Meedoen aan de Cascaderun is laagdrempelig, iedereen loopt in z’n eigen tempo.