Spetterend optreden Harmony Singers i.v.m. 35-jarig jubileum in de Vredehorst


Hoogeveen-(10-12-2023) Eindelijk is het dan zover na maanden geoefend te hebben en ernaartoe geleefd te hebben gaf de Harmony Singers een geweldige spetterend optreden i.v.m. hun 35-jarig jubileum in de Vredehorst in Hoogeveen
Dit onder de begeleiding van de dirigent Peter Gonkel, en de fantastische Topband Balance.

De zaal liep vol, de spanning steeg, licht uit en spot aan en daar kwam het popkoor al dansend door het publiek naar binnen.
De sfeer zat er gelijk goed in en werd in de loop van de avond alleen maar nog meer opgevoerd.

Het optreden bestond uit drie blokken, in het tweede blok nam Peter het woord en vroeg of het publiek wilde gaan staan.
Er mocht mee gezongen worden en worden gedanst, de tekst was via de beamer op de muren mee te lezen, en de dirigent wist als geen ander om het publiek volledig in zijn ban mee te krijgen en ging helemaal los.
De zaal barste los en iedereen zong met volle borst en met hartenlust mee met de prachtige nummers samen met het popkoor.

Er zaten ook grappige en romantische elementen in hun optreden en natuurlijk niet te vergeten het fantastische gast optreden van de Topband Balance.
Het duo Cherryl Tuasuun en Danny Sopacua zongen fantastisch en namen het publiek helemaal mee.

Robert de Vries was de host van deze avond, en aan het einde van de avond bedankte hij het publiek met hun komst en de sponsoren alsook het popkoor, de band en de dirigent.

Het was een fantastische avond, dynamisch, sfeervol met een fantastisch spetterend optreden van het popkoor de Harmony Singers uit Hoogeveen.

Verslag: Paula Bansema, Foto’s: Focus met Passie