Repair Café Hoogeveen in Het Goed

Hoogeveen- (21-02-2024)U bent a.s. zaterdag 24 februari van 11.00 tot 15.00 uur weer van harte welkom in Het Goed, Kanaalweg 2, Hoogeveen, voor het maandelijkse Repair Café. Repair Café Hoogeveen is één van de meer dan 3.000 Repair Cafés wereldwijd. Er zijn veel Repair Cafés in Nederland, maar er zijn bijv. ook Repair Cafés in Alaska, Bolivia, Ghana, India, Madagaskar, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea.

Heeft u een defect, maar wel schoon artikel (dus bijv. geen stofzuiger met een uitpuilende stofzuigerzak of vette frituurpan), dan kunt u zich melden bij één van de gastvrouwen van het Repair Café. Zij kijken dan welke vrijwilliger u kan helpen. Heeft u twee dingen, dan meldt u zich eerst bij de gastvrouw met het ene artikel en als die klus is afgerond, daarna met het tweede artikel.

Wilt u, als u bijv. een broek wilt laten inkorten, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Met laptop-, iPad-, tv-, mobieltjes-, pc- of printerproblemen kunt u niet bij het Repair Café terecht.

Op tafel bij de gastvrouwen staat een spaarpotje voor een bijdrage, als u na afloop tevreden bent met de reparatie of het advies. Hier koopt het Repair Café bijv. ontbrekend gereedschap van.