Programmering De Tamboer en Het Podium 6 mei t/m 12 mei 2024

Hoogveen-(02-05-2024)The 7 Fingers | Duel Reality

Zaterdag 11 mei 20.00 uur & zondag 12 mei 15.00 uur | cirque nouveau | De Tamboer

Het Canadese creatieve collectief The 7 Fingers is op zaterdag 11 en zondag 12 mei te zien in Theater De Tamboer. De acrobatische groep mengt theater, dans, multimedia, muziek en storytelling tot een imposant, verbluffend geheel. Deze voorstelling is de laatste in het genre cirque nouveau van het huidige theaterseizoen. Tevens is deze show slechts in enkele theaters in Nederland te zien.

Het verhaal
The 7 Fingers gaat terug naar Verona voor het epische liefdesverhaal van Romeo en Julia. Het gezelschap neemt je mee naar de setting van een sporthal en brengt het verhaal terug naar de kern. Je ziet twee groepen, lijnrecht tegenover elkaar. Iedere groep heeft een duidelijke wens: boven de ander uitstijgen. Tussen de provocaties en conflicten door ontdek je een glimp van de geliefden. Hen maakt het niet uit wie er wint: zolang de twee maar dichterbij elkaar kunnen zijn. Wie wint de strijd?

Meer informatie en kaarten: https://detamboer.nl/programma/the-7-fingers-duel-reality-2024

Vaartslag | Voorronde 1

Zaterdag 11 mei | 20.00 uur | Het Podium

Op zaterdag 11 mei vindt de eerste voorronde van Vaartslag – The Cover & DJ Edition plaats in Het Podium. De uiteindelijke winnaars treden op tijdens het uitverkochte Stadsfestival Hoogeveen op zaterdag 6 juli 2024. Een unieke kans om het podium te delen met grote namen en nieuw publiek te bereiken. Deze artiesten zullen in ieder geval te zien zijn in de eerste voorronde: Kaydee And The Goodfornothing Boys, Road Trip Coverband, Broodgewoon, Dj Nigel, Dj Rne en Jay Jermaine.

Kaydee And The Goodfornothing Boys
Deze energieke band brengt bekende nummers op een geheel nieuwe manier, met een mix van elektronische drums, elektrische gitaar, basgitaar, synthesizer en krachtige tweestemmige zang.

Road Trip Coverband
Road Trip speelt covers van classic rocksongs en geeft popsongs van weleer een stevig randje.

BroodGewoon
BroodGewoon is een Herman Brood-coverband. Geïnspireerd door de legende zelf, brengen ze met passie en enthousiasme het unieke geluid van Herman Brood tot leven.

DJ Nigel
Op slechts 14-jarige leeftijd heeft hij al drie jaar ervaring in de muziekwereld. Sinds zijn 11e is hij bezig met DJ’en en heeft hij al op talloze feestjes gedraaid. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij een grote passie voor muziek ontwikkeld en laat hij zijn talent schitteren achter de draaitafels.

DJ Rne
Als allround open format DJ heeft DJ Rne samengewerkt met enkele grote namen in de industrie, waaronder DJ Cuvkie, Chris Deluxe, Freddy Moreira en The Partyanimals.

Jay Jermaine
De eclectische DJ Jay Jermaine combineert moeiteloos de krachten van de Top 2000 met hiphop/R&B en toekomstige Dancehall.

Meer informatie en kaarten: https://hetpodium.nl/agenda/vaartslag-voorronde-1-2024