Prijsuitreiking Rabo ClubSupport stemcampagne 2023

Hoogeveen-Ook in 2023 schreef de Historische Kring Hoogeveen zich in voor Rabo ClubSupport. Op dinsdagavond 10 oktober was de finale-avond waarop de uitslag bekend werd gemaakt. Maar daaraan voorafgaand was een programma waar o.a. /spreker-bestsellerauteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis het woord kreeg. Hij staat bekend als één van Nederlands meest energieke sprekers. Dé vraag die hem al 20 jaar bezighoudt:
‘Hoe word je gezond 90 jaar? En dan vooral de gezonde weg ernaartoe?’
Hij deelde zijn kennis over voeding, vitaliteit én gedrag. Het maximale uit jouw leven halen. Hij weet in recordsnelheid en op treffende manier je aan het denken en doen te zetten; een inspirerend en enthousiast spreker met scherpe humor.
De HKH is ook dit jaar weer in de prijzen gevallen. Daar zijn we erg blij mee. We hebben deze keer een bedrag toegekend gekregen van € 1.917,85. Dit was het hoogste bedrag dat een deelnemende organisatie uit de gemeente Hoogeveen krijgt. Hiermee kan de HKH weer mooie dingen doen voor haar leden. Een belangrijk bestedingsdoel is de aanschaf van tablets voor ons project De Connectie: Jong&Oud, samen goud.
We bedanken iedereen van harte, die zijn of haar stem heeft gegeven aan de Historische Kring Hoogeveen. Zonder uw steun was de uitkomst niet zo groots geweest!!