Ontmoetingsochtend voor ouderen op de vrijdagochtend bij SWW Beukemaplein

Hoogeveen-(23-02-2024) Vanochtend was er weer een gezellige ontmoeting met ouderen bij de SWW aan de Beukemaplein.

Deze ontmoetingsochtend staat in het teken van gezelligheid, samenzijn en actief bezig zijn, voor elke deelnemer is dit gratis toegankelijk.

Lekker samen zijn, gezellig babbelen onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers en daarna mag men in groepjes een keuze maken om iets leuks te doen, dit onder begeleiding van de opbouwwerker Bart Pijper. De bezoekers zijn ouderen uit het gebied rondom het Beukemaplein, en hebben de leeftijd van 70 en 90 jaar.

Vanochtend stond het in teken van spelletjes, lekker met zijn tweetjes “vier op een rij”, of met een leuk groepje het spel “Mens erg je niet ”en weer een andere groep gingen gezellig met elkaar sjoelen.

Het doel is om gezellig met elkaar contact te hebben met een zinvolle ochtend op elkaar afgestemd en in samenspraak, waar gezelligheid voorop staat.

SWW is nog op zoek naar 2 enthousiaste vrijwilligers voor deze ontmoetingsochtend om koffie te zetten en voor een gezellig praatje.

Voor meer informatie of ook aansluiten bij deze gezellige vrijdagochtendgroep neem dan contact op met het SWW Team Wolfsbos-Zuid telnr: 0528-278855 of mail naar b.pijper@swwh.nl

Verslag: Paula Bansema, Foto’s: Focus met Passie