Oliebollenbal 2024 in de Tamboer Hoogeveen


Hoogeveen-(16-11-2023) Aan alle inwoners van Hoogeveen,
Na een aantal jaren van afwezigheid is het moment eindelijk daar: het Oliebollenbal maakt een grandioze comeback op maandag 1 januari 2024 in De Tamboer, Hoogeveen!
Het Oliebollenbal is dé gelegenheid waar oud & jong Hoogeveen zich verenigt om samen het nieuwe jaar te begroeten. Iedereen is van harte welkom – natuurlijk ook de kleintjes! Het wordt een feest om het nieuwe jaar gezamenlijk in te luiden; dus breng je vrienden, familie, buren, en iedereen die je kent mee!

Wat kun je verwachten:
Een bruisende sfeer met live muziek
Feestelijke drankjes om samen te proosten op een geweldig nieuwjaar
Activiteiten voor kinderen, zodat ook de kleintjes zich kunnen vermaken
Het Oliebollenbal is dé kans om oude vrienden te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te sluiten en samen herinneringen te maken!
Houd onze social media-kanalen goed in de gaten voor meer details over het programma. Spread the word, tag je vrienden, en laten we er samen een onvergetelijke start van 2024 van maken!

Wanneer: maandag 1 januari 2024
Waar: De Tamboer, Hoogeveen
Kaartverkoop via: https://detamboer.nl/programma/oliebollenbal-2024 12,50 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar gratis.
Tijd: Vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur
We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op het Oliebollenbal 2024. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl beginnen!

Met feestelijke groeten,
Stichting Oliebollenbal

Foto: Pixabay