Nieuw: The Fortunate Sons in De Tamboer, Tributeband CCR nu in verkoop


Hoogeveen-(15-02-2024)The Fortunate Sons, geen onbekende in De Tamboer en Het Podium, heeft met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands de muziek van CCR bij het grote publiek weer flink onder de aandacht gebracht en gezorgd voor een ware CCR Revival. The Fortunate Sons staat zaterdag 17 februari 2024 in de finale van het televisieprogramma. Vooruitlopend op die finale, kondigt De Tamboer alvast een concert aan van The Fortunate Sons op vrijdag 14 maart 2025. De kaartverkoop start donderdag 15 februari 2024 om 19.00 uur via www.detamboer.nl.
 

Creedence Clearwater Revival (CCR)
Bad moon Rising, Proud Mary en Who’ll stop the Rain… Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand destijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Dankzij het magische stemgeluid van John Fogerty en de talloze hitsingles groeide CCR eind jaren ’60 uit tot één van de grootste bands uit de muziekgeschiedenis. Ga mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud! 

Kaartverkoop en toegang
The Fortunate Sons is te zien op vrijdag 14 maart 2025. De kaartverkoop start via www.detamboer.nl op donderdag 15 februari om 19.00 uur. Toegang is € 32,50.

Meer info en kaarten: www.detamboer.nl