Jaap van der Weide 60 jaar lid van Chr. Muziekvereniging Irene

Het jeugdorkest was als eerste aan de beurt. Zij brachten leuke muziekstukken ten gehore waaronder Disney Film Favorites. Hierna ging het orkest verder. Ich bete an der Macht der Liebe. Een passend begin en de voorzitter wenste ons allen een fijne avond. Het Concerto d’Amore bracht meteen de liefde binnen in de harten. Gevolgd door Aspects of Love.

Jubilarissen
Een bijzonder moment was er voor onze jubilarissen. Jaap van der Weide is maar liefst 60 jaar lid en tevens ons oudste lid.

Henriëtte Benjamins en Ina Pieters-Vos zijn beide 50 jaar lid.

Hetty Kats-de Jonge is 40 jaar lid. En Angerieke IJmker-Kampman is 25 jaar lid.

Na de pauze werd het concert voortgezet met 6 muziekstukken die allemaal weer te maken hebben met de liefde. Een speciaal applaus was er voor onze solisten Loïs, Angerieke en Dineke.

Tussendoor werden er mensen in het zonnetje gezet. Om verschillende redenen. Er was o.a. een stel dat 50 jaar getrouwd is. Er werden mantelzorgers verrast. En mensen die achter de schermen veel met de vereniging te maken hebben. Zij werden op een ‘All You Need Is Love’-achtige manier uitgenodigd op de loveseat bij het podium en kregen allemaal een rode roos.

De presentatie deze avond werd verzorgd Roy Wemmenhove. Als toegift werd Stop Loving You van Total Toto gespeeld.

Foto: Schonewillefotografie