Hondenspeeltuin Hoogeveen, voor elke hond een geweldige speelplaats


Hoogeveen-(11-07-2024) De hondenspeeltuin in Hoogeveen is een geweldige plek voor honden en hun baasjes! Sinds de opening is het een populaire bestemming geworden voor hondenliefhebbers in de regio. De speeltuin biedt een veilige en omheinde omgeving waar honden vrij kunnen rondrennen, spelen en socialiseren met andere honden1.

Wat deze speeltuin bijzonder maakt, is dat er ook een apart reserveringsgedeelte is. Dit deel is speciaal bedoeld voor honden die om verschillende redenen niet met andere honden kunnen of mogen spelen, zoals minder sociale honden of zieke honden. Dit gedeelte kan vooraf gereserveerd worden, zodat je hond in alle rust kan genieten1.

De speeltuin is zeven dagen per week geopend en de toegang is helemaal gratis. Bezoekers worden wel gevraagd om de ontlasting van hun hond op te ruimen en geen speeltjes mee te brengen die ruzie tussen honden kunnen veroorzaken1.

Dankzij de inzet van vrijwilligers blijft de hondenspeeltuin draaien en kunnen honden en hun baasjes blijven genieten van deze fantastische plek1.

Heb je zelf een hond die je daar naartoe brengt?
De hondenspeeltuin in Hoogeveen is een unieke en geliefde plek voor honden en hun baasjes. Gelegen in een bosrijke omgeving, biedt de speeltuin een veilige en omheinde ruimte van maar liefst 13.491,83 m² waar honden vrij kunnen rondrennen, spelen en ontdekken1.

Faciliteiten en Voorzieningen
De speeltuin is verdeeld in verschillende secties, waaronder een speciaal reserveringsgedeelte. Dit deel is bedoeld voor honden die om verschillende redenen niet met andere honden kunnen of mogen spelen, zoals minder sociale honden of honden die herstellen van een ziekte. Dit gedeelte kan vooraf gereserveerd worden voor maximaal twee uur per keer2.

Vrijwilligers en Gemeenschap
De speeltuin wordt gerund door een toegewijd team van vrijwilligers die ervoor zorgen dat de faciliteiten goed onderhouden blijven en dat de speeltuin een veilige en plezierige plek is voor iedereen. Dankzij hun inzet kunnen honden en hun baasjes genieten van een schone en goed georganiseerde omgeving1.

Toegankelijkheid en Regels
De speeltuin is zeven dagen per week geopend en de toegang is gratis. Bezoekers worden aangemoedigd om de ontlasting van hun hond op te ruimen en geen speeltjes mee te brengen die ruzie tussen honden kunnen veroorzaken. Er zijn ook waterpunten beschikbaar waar honden kunnen drinken na het spelen3.

Locatie en Contact
De hondenspeeltuin is gelegen aan Alteveer 126 in Hoogeveen. Voor meer informatie of om een reservering te maken, kun je de facebook van de hondenspeeltuinspeeltuin bezoeken KLIK HIER

verslag:Paula Bansema