Het Hooge Woord

Hoogeveen-(05-01-2024) Het Hooge Woord nodigt je uit voor onze allereerste open mic avond op 25 januari. Maak je klaar voor een avond vol poëzie, passie en talent in Het Podium te Hoogeveen.

Thema: Het begint
Elk verhaal heeft een begin, en dit is het onze. Onder het thema ‘Het Begint’ vieren we nieuwe starts, verse perspectieven en de reis die voor ons ligt.

Wat kun je verwachten?

Open mic madness: Dit is jouw moment! Of je nu een ervaren artiest bent of voor het eerst de stap waagt, pak de mic en laat horen wat jij in huis hebt.
Express yourself: Of het nu gaat om diepe gedichten of bloedstollende lyrics, jouw creatieve expressie is hier goud waard.
Woordkunst en meer: Poëzie, songs, spoken word – wat je ook brengt, we willen het horen!
Vibes & tribe: Ontmoet gelijkgestemde zielen en deel je passie voor kunst en expressie in een warme, uitnodigende omgeving.

Gratis entree – voor iedereen!
Wandel binnen, ervaar de woorden en wordt deel van iets speciaals. Bij ‘Het Hooge Woord’ is iedereen welkom om te luisteren, te delen en te genieten. En ja, je krijgt applaus als voor de mic gaat staan – beloofd!

Hoe doe je mee?

Wil je optreden? Geweldig!

Meld je aan via Instagram @hethoogewoord of gebruik het contactformulier.

Over Het Hooge Woord
De dichters Jurriën Bodaan, Bart van der Vinne/deWoordensmid en Delia Bremer lanceren het dichtersplatform Het Hooge Woord. Het Hooge Woord is een open(taal)podium voor dichters, muzikanten en andere mooimakers. Een plek om te schitteren voor een aandachtig publiek. Beginnend of ervaren, iedereen krijgt een warm applaus.

Elke vierde donderdag van de maand van 20.00-22.00 uur in Het Podium in Hoogeveen. (Start: 25 januari).