Het doek is gevallen voor Pokerrun


De Pokerrun-commissie van MC Motorhead uit Hoogeveen heeft besloten om te stoppen met het organiseren van de pokerrun. Dit nieuws zal voor veel motorrijders een grote teleurstelling zijn, aangezien de pokerrun tien succesvolle jaren heeft gekend. Het doek valt nu definitief.

In het afgelopen jaar, 2023, bereikte de pokerrun zijn hoogtepunt, met de meeste motorrijders die deelnamen. Ondanks het succes heeft de commissie besloten om ermee te stoppen.

In 2024 heeft de pokerrun nog een laatste keer donaties uitgedeeld. Onder andere aan het Minimaatje en De Reddende Engel ontvingen aanzienlijke bedragen. Ook de organisatie Actief Samenleven kreeg een cheque ter waarde van 4000,- euro, en de Stichting Kinderkamp Zuid-Oost Drenthe, werd verrast met een cheque van 6000,- euro. In totaal heeft de pokerrun maar liefst 14000,- euro kunnen verdelen.

Het succes van de pokerrun heeft ervoor gezorgd dat alle doelstellingen zijn behaald, en het heeft verschillende goede doelen financieel kunnen ondersteunen. Een prachtige prestatie!

De pokerruncommissie van MC Motorhead uit Hoogeveen wil in elk geval hierbij alle motorrijders, sponsoren en vrijwilligers bedanken.

Verslag: Paula Bansema, Foto: Focus met Passie