Het dak ging eraf tijdens de generale repetitie van de Harmony Singers

Hoogeveen-(08-12-2023) Gisteravond was de generale repetitie van de Harmony Singers, dit samen met de geweldige Topband Balance, die voor het popkoor graag een uitzondering maakt om het koor te begeleiden.
A.s. Zaterdag geeft het popkoor een uniek spetterend optreden, dit i.v.m. hun 35-jarig jubileum, wat een feestje zal gaan worden.
Het koor bruist van de energie, gisterenavond was iedereen in een uitgelaten stemming en zongen de sterren van de hemel.
De sfeer zit er goed in, en aan de laatste puntjes van hun repertoire werden gewerkt, ook zangeres Cherryl Tuasuun ging even lekker los en haar stem klok als een klok in de Vredehorst, dit samen met Danny Sopacua.

Het gaat een spectaculaire show worden met verrassende elementen, met songs waar je niet stil kan blijven zitten.
Energie, dynamiek, enthousiasme, en entertainen zijn de ingrediënten van deze geweldige show, voor aankomende zaterdag in de Vredehorst in Hoogeveen.
En natuurlijk niet te vergeten de begeleiding van Topband Balance, en het popkoor die dit feestje mag gaan geven waar ze maanden hard aan gewerkt hebben, en samen met het publiek een geweldige herinnering gaan maken aan hun 35-jarig jubileum.

Verslag: Paula Bansema Foto’s: Focus met Passie