Extra voorstelling Bee Gees Forever in De Tamboer


Hoogeveen-(19-02-2024)Kaartverkoop gestart 

Bee Gees Forever, dé winnaar van het SBS6 programma The Tribute, The Battle of the Bands 2024 komt niet alleen vrijdag 4 oktober 2024 naar De Tamboer. Zojuist is de verkoop gestart voor een tweede show op donderdag 3 oktober 2024. De eerste show was afgelopen zaterdagavond binnen mum van tijd uitverkocht. De belangstelling is zo groot dat De Tamboer verheugd is een tweede show aan te kunnen kondigen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl.

Bee Gees Forever
Met in de finale van zaterdagavond 17 februari 2024 drie keer een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoort Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen drie seizoenen van de tv-hit. En dan nu trekt deze band meteen al de theaters in.
De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals To Love Somebody, Tragedy, Stayin’ Alive en How Deep Is Your Love. Bee Gees Forever speelt ze allemaal… en meer! Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij stilzitten onmogelijk is!

Kaartverkoop en toegang
Bee Gees Forever is te zien op donderdag 3 oktober en vrijdag 4 oktober 2024 in De Tamboer. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl. Toegang is € 39,50 inclusief koffie/thee en een pauzedrankje.

Meer info en kaarten: https://detamboer.nl/programma/bee-gees-forever-2024

Foto: William Rutten