EigenWijze Vrouwen organiseren een Nieuwjaarsontmoeting met Amerikaanse party


Hoogeveen-(08-01-2024)Op vrijdag 26 januari 2024 van 16.30 tot 20.00 uur organiseren de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen een Nieuwjaarsontmoeting met Amerikaanse party. De ontmoeting vindt plaats in De Beestenbult, Korenweg 47 in Hoogeveen.

In deze Amerikaanse party willen we elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. De drankjes en de locatie zijn geregeld, de hapjes maken we zelf. Het gaat om kleine tapas hapjes en er wordt soep gemaakt door Christel en Suzanna! Wie doet er mee?

We willen dat het toegankelijk is voor iedereen. Mocht je wel graag willen komen, maar is je budget te klein om zelf iets te kunnen kopen, meld het bij Lisette via de mail, dan kunnen we altijd wat regelen. Wij zeggen, schrijf je in en laten we elkaar ontmoeten! Vind je het leuk om samen met een vriendin te komen, dat kan ook. Geef het dan wel even door.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen, een ontmoetingsgroep voor vrouwen uit Hoogeveen en omgeving. Je kunt je aanmelden via de e-mail bij Lisette Rinkema l.rinkema@swwh.nl. Sluitingsdatum dinsdag 23 januari.

Heb je zelf een leuk idee voor een workshop of activiteit? Laat het ons weten, we helpen graag met de voorbereidingen!