Een inspirerende avond met een knap stukje acteerwerk tijdens het theaterproject Wolfsbos

Hoogeveen-(24-01-2024) Gisterenavond in de d’ Olde Bieb Wolfsbos was er weer een wekelijkse bijeenkomst voor het nieuwe theater project.
Iedereen kan en mag hieraan mee werken om dit project tot een groot succes te laten worden.

Een aantal weken zal er gebrainstormd worden hoe het nieuwe project straks eruit komt te zien wat op locatie uitgevoerd gaat worden en voor iedereen toegankelijk is om dit te gaan beleven.

Voorop staat dat de bewoners van Hoogeveen Zuid en Wolfsbos hierbij in betrokken gaan worden en tevens ook acteurs mogen zijn, er is dus nog heel veel werk hiervoor te verrichten.

Gisterenavond werd de brainstorm sessie opgeleukt onder begeleiding van theatermaakster Ruth Bouwmeester, die het team meenam in het acteerwerk, dit werd serieus en dol enthousiast ontvangen, (ontdek je eigen talenten).
Het voelen en proeven maar ook het zien en observeren van het acteren brengt veel ideeën op, om dit later te kunnen verwerken in het project, vooral plezier maken met elkaar is enorm belangenrijk en zorgt ook voor verbinding.

Heb jij ook zin om hieraan mee te doen en zin in meer theater met dit nieuwe project?
Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten of gewoon gezellig mee doen en heb je leuke ideeën, sluit je dan bij ons aan en kom dan naar het overleg elke dinsdagavond vanaf 19.15 tot en met 21.30 in d’ Olde Bieb, iedereen is van harte welkom.

Verslag: Paula Bansema, Foto’s: Focus met Passie