Deze aflevering (14-10-2023) van ‘Koopman op pad’ hadden wij “A Kind Gesture” te gast.

A kind Gesture staat voor de mensen die helaas niet zoveel te besteden hebben in Hoogeveen. Hun goede doel is kerspakketten samenstellen en uitdelen aan mensen die het echt nodig hebben tijdens de kerstdagen. De pakketten bestaan niet alleen uit basisvoedingsmiddelen, maar ook een vleugje warmte en liefde zoals ze dat stellen. Hun doel is om in deze periode wat te verlichten en tegelijkertijd hoop en verbondenheid te verspreiden.

Dat niet alleen, buiten de feestdagen om zorgt “A Kind Gesture” voor de mensen die het echt kunnen gebruiken. Zo zijn er voor de minima prachtige banken die een tweede kans krijgen. Prachtige leren of kunstleren banken met soms wat kleine gebruikerssporen die werkelijk niets afdoen van de toonbaarheid.

Wil je “A Kind Gesture” een warm hart toe dragen om dit alles te kunnen bewerkstelligen, een fijne donatie is van harte welkom, maak een klein gebaar om deze feestdagen extra bijzonder te maken voor iedereen in Hoogeveen die het zo hard kunnen gebruiken. Voor een donatie ga dan naar https://gofund.me/9a7481d4 samen maken we elkaar sterk.