Deelnemer The Tribute – Battle of the Bands Phil Bee brengt ode aan Joe Cocker

Hoogeveen-(07-01-2024)Vanaf zaterdag 6 januari 2024 is op SBS6, bij het populaire TV-programma The Tribute – Battle of the Bands, te volgen hoe Phil Bee Cocker Band het er vanaf brengt. Hoe ver de band komt, is natuurlijk nog de vraag; het wervelende eerbetoon aan Joe Cocker door Phil Bee Cocker band is in ieder geval te zien in De Tamboer op zaterdag 7 december 2024. Unchain my heart, Many rivers to cross, The letter, n’Oubliez jamais, You are so beautiful, Feeling alright en uiteraard With a little help from my friends. In het wervelende eerbetoon aan Joe Cocker komen alle pareltjes en grote hits voorbij. Een achtkoppige band bestaande uit topmuzikanten brengt een ultieme tributeshow met gevoel, passie en vakmanschap. De kaartverkoop voor de voorstelling op 7 december 2024 in De Tamboer start zaterdag 6 januari 2024 om 20.00 uur via www.detamboer.nl. 

Vanaf 6 januari 2024 is op SBS6 te volgen hoe de Phil Bee Cocker Band heel Nederland terug in de tijd brengt in het tv-programma The Tribute – Battle of the Bands. Eerder won Phil al The Voice Senior (RTL 4), was hij zeer succesvol in het populaire tv-programma We Want More (SBS6) wat ook resulteerde in een duet en singlerelease met André Hazes Jr. Velen kennen Phil ook van zijn deelname aan de theatershows van Johan Derksen en zijn samenwerking met Jan Akkerman. In 2022 won Phil de Dutch Blues Award – Best Album voor zijn cd-release Live At Tivoli Vredenburg.

De kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 19.00 voor accounthouders. De reguliere verkoop start een uur later om 20.00 uur.