De Bibliotheek biedt digitale hulp,Basiscursus Windows

Hoogeveen-(04-02-2024)Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Om mensen digitaal vaardiger te maken, organiseert de Bibliotheek Hoogeveen verschillende gratis workshops.

Op maandag 11 maart organiseert de Bibliotheek i.s.m. SeniorWeb een basiscursus Windows.

In de workshop maken de deelnemers nader kennis met Windows. De workshopleider gaat in op het gebruik van het Bureaublad, het Startmenu en de taakbalk.  Ook worden het gebruik van het mailprogramma en de webbrowser behandeld. De deelnemers ontdekken tenslotte de geheimen van het toetsenbord, hoe typ je bijvoorbeeld een ë, een é of een ï.

De Bibliotheek Hoogeveen geeft maandelijks een internetworkshop. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals een route plannen in Google Maps, werken met de telefoon, veilig updaten of bijvoorbeeld een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via telefoonnummer 0528-268131 of via www.bibliotheekhoogeveen.nl 

Wanneer?
11 maart 2024, 10.15 – 12.15 uur

Waar?
Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl