Danny Vera in maart terug in De Tamboer

Hoogeveen-(-7-12-2023)De singer-songwriter komt met band, strijkersensemble en blazerssectie naar Hoogeveen

Danny Vera en zijn band komen op 28 maart 2024 naar Theater De Tamboer in Hoogeveen. De singer-songwriter is niet meer weg te denken uit de Top 2000, waar zijn hit Roller Coaster in 2020 met stip op #1 kwam. Al sinds zijn tienerjaren schrijft hij liedjes over het leven, de liefde en de dood.

In 2019 scoorde Danny met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock ‘n’ roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer.

Twee keer verkocht hij de Ziggo Dome uit. Daarnaast heeft hij een jaarlijks terugkerende reeks soloconcerten in de Oostkerk in Middelburg en tourt hij graag langs de Nederlandse theaters. Met deze nieuwe theatershow zal hij muzikaal groots uitpakken. Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers brengt hij de muziek van zijn prachtige albums.

De kaartverkoop start op 8 december 10.00 uur.