Circus Salto geeft vrijdag en zaterdag fantastische voorstellingen in Hoogeveen

Hooggeëerd publiek, zo werden vandaag de gasten van Stichting Actief Samenleven, Nationale ouderendag 2022 welkom geheten door circusdirecteur Sander in de vrolijke circustent van Circus Salto
Er werden vandaag maar liefst 3 voorstellingen gegeven van ongeveer een uur.
De voorstellingen zijn speciaal bedoeld voor bewoners en begeleiders van alle verzorgingstehuizen binnen de gemeente Hoogeveen.
Ook deelnemers van allerlei oudereninitiatieven waren vandaag ook van harte welkom voor één van de drie voorstellingen.
Organisator Cor Vos van Actief Samenleven opende de voorstelling.
De tent zat vol met de bezoekers die gezellig meeklapten tijdens de voorstelling.
De circusdirecteur die ook diverse googel trucs liet zien, toverde zowaar een echt konijntje uit de hoed, en het publiek mocht even het konijntje aaien wat een lach toverde op de vele gezichten van de bezoekers.
Er werd gejongleerd, een prachtige show met hoepels, gebalanceerd op een koord, en een sprookjesachtige zweef act met doeken.
En als klapstuk was er een spectaculaire vuur act, wat met bewondering werd bekeken en de bezoekers de intense warmte van het vuur ervaarde wanneer er werd vuurgespuwd en letterlijk als hartverwarmend werd ervaren (zie foto)
Na de voorstelling konden de bezoekers nog even op de foto samen met de directeur van het circus.
Zaterdag 7 oktober worden weer drie voorstellingen geven deze zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.
De tijden van deze voorstellingen zijn om 11.00 uur, 13.30 en 15.30 uur.
Circus + Actieve Zorg is een kleinschalige rondreizend circus. Deze circusvoorstellingen zijn speciaal gericht op ouderen en mensen met een verstandelijke beperking, bevatten herkenbare muziek, kleinschalige act met kleurrijke kostuums.
De Nostalgische sfeer en de mix van circus, theater en muziek nemen de bezoekers mee terug naar de tijd.
Foto’s en verslag: Paula Bansema