Burgemeester Nieuwenhuizen reikt diploma’s en oorkondes uit bij postavond brandweer Ruinen


Ruinen-(26-04-2024)Afgelopen zaterdagavond vond
de jaarlijkse korpsavond plaats van de brandweerpost Ruinen. Burgemeester Inge Nieuwenhuizen en Hoofd Incidentbestrijding Ellard Roersma, reikten de diploma’s en oorkondes uit. 

Naast de diploma’s en oorkondes, reikten Alfred van Dijk (plaatsvervangend postchef) en Rolf Reinders (postchef) bloemen uit namens het korps.

De gelukkigen waren:

  • Nieuwe collega’s: Mehmet Bahceci, Quido Kok en Hugo Joosten;
  • Diploma’s: Jalien Flinkert (voor opleiding Manschap), Ivo Keen en Stan Leffers (verkenner gevaarlijke stoffen), Bart Zegeren en Stan Leffers (chauffeur/pompbediende), Koen Joosten en Daniel Scholing (bevelvoerder);
  • Jubilarissen: Jeroen Buiter (12,5 jaar) en Alfred van Dijk (12,5 jaar).

Waardering
Op de postavond werd de waardering naar de vrijwilligers uitgesproken voor de enorme prestatie om dit brandweerwerk te doen naast de reguliere werkzaamheden en het eigen privéleven. Tijdens de avond werd ook stil gestaan bij het thuisfront. Het gebeurt natuurlijk dat de pieper plotseling kan afgaan voor een uitruk. De privéplannen moeten dan adhoc gewijzigd worden. Dat regelen de partners in de tijd dat de vrijwilligers voor het brandweerwerk worden ingezet. Hiervoor werden ook zij bedankt.