Bewonerswerkgroep zetten zich in voor de veiligheid van omwonenden

De bewonerswerkgroep hebben een petitie opgezet tegen de locatie voor de komst van het KFC. De bewoners maken zich grote zorgen over de verkeersveiligheid waar nog vele vragen over zijn.

Inmiddels is er een intentieovereenkomst afgesloten en uit onderzoeken zal moeten uitwijzen of de bouw van een KFC een goede plek is. De bewoners gaan hier niet op zitten wachten, want in hun mening is dit geen goed plan, ze zijn zeker voor de komst van een KFC, maar zijn duidelijk tegen de locatie waar het KFC-gebouw, gebouwd zal gaan worden.

Volgens de buurtbewoners zal de verkeersveiligheid die al slecht is aan de kruising van de Schutstraat, Zuiderweg, Carstenstraat, Griendsveenweg er niet beter op gaan worden. Laat staan het fietsverkeer wat levensgevaarlijk is, maar ook het fietsverkeer op het fietspad langs het pompstation Klok richting het viaduct is levensgevaarlijk, dit zal met de komst van een KFC en de komst van een babydumpzaak alleen nog maar meer gaan verslechteren.

Daarbij met de tijd VAN de bouw van een nieuwe brandweerkazerne, zal de doorgang op de kruising wat al bemoeilijkt wordt door de automobilisten voor de hulpdiensten alleen nog maar moeilijker worden. De bewoners maken zich ook zorgen voor het milieu, de groenvoorzieningen, stank en geluid, zo ook het zwerfvuil wat al een probleem is bij de MC Donalds.

Voor het tekenen van deze petitie KLIK HIER de petitie zal worden aangeboden door de bewonerswerkgroep aan de wethouder Roelof Bisschop