Ali en Be Koopman zijn vandaag 60 jaar getrouwd


Hoogeveen-(08-01-2023)Namens de gemeente Hoogeveen bracht de burgemeester Karel Loohuis vanmiddag het echtpaar Koopman een bezoek om hun te feliciteren met hun 6o-jarig huwelijk.

De familie Koopman zijn vandaag 60 jaar getrouwd, maar vieren hun feest gezamenlijk met hun kinderen en hun kleinkinderen met een gezellig etentje op 12 januari.
Onder het genot van een kopje koffie, en een heerlijk gebakje werd er gezellig gebabbeld, en natuurlijk moest het echtpaar even poseren voor drie fotografen wat best wel een beetje spannend was.

Be Koopman (84 jaar) en Ali Koopman-Kroeze (83 jaar) vieren hun 60-jarig huwelijksjubileum. Zij hebben elkaar voor het eerst ontmoet op een feest in Hollandscheveld en zijn na 6,5 jaar verkering op 8 januari 1964 met elkaar getrouwd.

Hun eerste woning was een salonwagen, later gingen zij wonen in het ouderlijk huis waar hun twee dochters werden geboren. Intussen wonen ze alweer jaren met plezier in Hoogeveen.

Ze zijn dankbaar dat zij dit jubileum met hun dochters, schoonzonen, 4 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen kunnen vieren en gaan lekker met zijn allen uit eten.

Foto: Focus met Passie